Home
Magazin
Povezivanje slušnog aparata

Blog

Povezivanje

slušnog aparata

04.09.2023

Sluh na sljedećoj razini: Pametni slušni aparati to čine mogućim. Udruživanjem inovativne tehnologije i prilagođenog aparata život postaje mnogo jednostavniji – nezavisno od situacije.

Nepraktični, uočljivi na prvi pogled, čine da izgledamo starije – sve su to samo predrasude. Moderna i inovativna slušna rješenja nude brojne prednosti i ne samo da olakšavaju život, već omogućuju i neslućene mogućnosti povezivanja.

Sluh

Jeste li znali da od pojave prvih znakova gubitka sluha do odluke da se potraži pomoć obično prolazi između sedam i dvanaest godina? Ne dozvolite da postanete dio statistike – potražite pomoć ljekara ili slušnog akustičara čim primjetite prve simptome oslabljenog sluha. Razni su čimbenici koji utječu na gubitak sluha: buka, dob, infekcije i genetska predispozicija imaju značajan utiecaj na naš sluh. U većini slučajeva gubitak sluha dolazi postupno i ne zamjećuje se dok nije u već uznapredovaloj fazi. Sada postoje slušni aparati koji nam omogućuju da ponovno čujemo sve zvukove svijeta i povezuju nas s njim na potpuno novi način.

Povezivanje

Inteligentne značajke modernih slušnih pomagala pametnije su nego ikad: osiguravaju jasno razumijevanje govora, imaju diskretan dizajn i lako se povezuju s pametnim uređajima koje koristite svakodnevno. Povezivanje preko bluetooth veze vrlo je jednostavno i praktično. Ponekad, međutim, postoje i zvukovi koje bismo radije blokirali, kao na primjer buka gradnje iz susjedstva ili promet ispred ureda. To se također može regulirati jer moderni slušni aparati imaju mogućnost prigušivanja okolinske buke. Tako se možete u miru koncentrirati na ono što je zaista važno. Bilo da je glasno ili tiho, različitim funkcijama, kontrolama i mogućnostima može se jednostavno upravljati putem aplikacije na pametnom telefonu.

Višenamjensko slušanje

U područje slušanja budućnost je već odavno stigla. Pored mnogih praktičnih funkcija ni sam zvuk nije zanemaren. Slušna pomagala ispitivana su i programirana tako da prepoznaju milijune zvučnih scena što pridonosi prirodnijem slušanju te čak osvještavanju prirodne pozadinske buke uz razumijevanje sugovornika. Elektronika ovih malih tehnoloških čuda smještena je u osjetljivo kućište koje se postavlja iza uha. Gotovo nevidljiva cijevčica vodi od ovog mini računala do slušalice u zvukovodu. Za optimalnu udobnost i nalijeganje u uho može se proizvesti i individualni slušni umetak koji se prilagođava anatomiji pojedinog uha.

Testirajte pametne slušne aparate

Kako bi se slušni aparati mogli koristiti na najbolji mogući način i kako bi se lako integrirali u svakodnevni život, neophodno je individualno prilagođavanje. Iz tog razloga vam na raspolaganju stoje naši slušni akustičari u bilo kojem Neuroth slušnom centru koji vam uz besplatno savjetovanje i pregled mogu ponuditi optimalno rješenje. Slušni aparati iz Neurotha mogu se besplatno isprobati tijekom probnog perioda do 14 dana. U svom domu i poznatom okruženju otkrit ćete svoju moć sluha i osobno se uvjeriti šta znači Bolje čuti, bolje živjeti.

Rezervirajte termin

Moglo bi Vas zanimati:

Sluh i tehnologija

Slušni aparati

iz Neurotha

sada

i u Sarajevu

Danas je u Sarajevu otvoren novi centar za sluh, sa kojim austrijska kompanija Neuroth nastavlja širenje u Bosni i Hercegovini. Bolji sluh iz Neurotha sada je dostupan stanovnicima Sarajeva, po istom standardu kao u Beču, Ženevi, Gracu… Uz besplatnu provjeru sluha i besplatno testiranje prilagođenih slušnih aparata, u ponudi su najnoviji slušni aparati dostupni na tržištu.

 

Pročitajte više

Sluh i tehnologija

Mali i

nevidljivi

Moderna rješenja za sluh nisu samo dizajnirana da savršeno pristaju uhu, već tako dobro pristaju da se ne primjećuju na prvi pogled.

Pročitajte više