Home
Zaštita sluha iz Neurotha
Zaštita sluha za spavanje i opuštanje

Zaštita sluha za spavanje i opuštanje

Odmoran san i uživanje u tišini

Partner koji hrče ili bučni komšija često su uzrok besanih noći. Zahvaljujući savršeno prilagođenom obliku i visokoj udobnosti nošenja, individualno prilagođena zaštita sluha optimalno vam pomaže da u bilo koje doba dana pronađete potreban mir i da se nesmetano „isključite“ čak i kad ste na putovanju

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Zaštita sluha za spavanje

Zaštita sluha protiv hrkanja

SLEEP

Zaštita „SLEEP“ se individualno prilagođava, izrađena je od mekog silikona i zato je vrlo udobna za nošenje. U potpunosti zatvara uho i optimalno izoluje ometajuće zvuke. Mirne noći su zagarantovane.

Univerzalna zaštita sluha i individualni filteri

EARWEAR Comfort

COMFORT

„COMFORT“ izrađuje se od mekog silikona i individualno se prilagođava vašim slušnim kanalima. Zaštita sluha ima zamjenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Comfort X

COMFORT X

„COMFORT X“ izrađuje se od tvrdog akrilata. Zaštita sluha se individualno prilagođava, ima zamjenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Intro Line

INTRO

„INTRO“ se može odmah koristiti bez individualnog prilagođavanja i zato predstavlja početni model među rješenjima za zaštitu sluha. Izrađuje se od mekog silikona i ima zamjenski filter.

Zaštita sluha Titan

TITAN

Ova zaštita sluha od titanijuma individualno se prilagođava i ima zamjenski filter, a posebno je pogodna za osobe sklone alergijama i osobe sa osjetljivom kožom. Prednost: njen vijek trajanja je veoma dug.

Kako doći do zaštite sluha?

Naši iskusni slušni akustičari rado će vam pomoći u ispravnom odabiru vaše lične zaštite sluha, koja se pomoću inovativnog 3D-štampe i najfinijeg ručnog rada izrađuje za vas po meri. Potražite savet u nekom od Neurothovih slušnih centara.

Zakažite termin