Home
Savjetovanje

Dobar sluh zahtijeva dobro savjetovanje

Dobar sluh znači i više radosti u životu

Slušanje stvara komunikaciju i povezuje ljude. Ako nam je teško da pratimo razgovore ili ako prilikom gledanja televizije sve više pojačavamo ton, to može biti znak oštećenja sluha. Ali, to ne moramo prihvatiti kao nepopravljivo stanje. Sada su tu savremeni slušni aparati iz Neurotha, koji ne samo da omogućavaju bolji sluh, nego i vraćaju dio kvaliteta života.

Die perfekte Welle

Niste sami

Prema procjenama, otprilike svaka peta osoba pati od oštećenja sluha. U većini slučajeva ono započinje prikriveno. Zvuci u okruženju postaju sve zamućeniji. Uzroci su mnogostruki: osim staračke nagluhosti, dugotrajno izlaganje buci takođe često dovodi do slabljenja sluha. Zbog toga je još važnije napraviti najbolju moguću prevenciju i na vrijeme preduzeti odgovarajuće mjere u vezi sa gubitkom sluha.

Kompetentno slušno savjetovanje

Sluh je stvar povjerenja. Međutim, slušati druge i priznati sebi gubitak sluha, često nije tako jednostavno. U tome vam može pomoći kompetentna podrška. Neuroth-ov slušni akustičar će vas rado posavjetovati tokom opsežnog razgovora kako biste uskoro mogli ponovno da uživate u svom životu u svim njegovim aspektima.

Individualno savjetovanje

Jednostavno dogovorite termin za individualni savjetodavni razgovor u Neuroth-ovom slušnom centru, uključujući besplatan test sluha.

Zakažite termin