Home
Slušni aparati

Bolji sluh s Neurothovim slušnim aparatima

Koji slušni aparati vam odgovaraju?

Svako uho je drugačije baš kao i otisak prsta. Potrebe za slušnim aparatima su takođe individualne. Pri izboru odgovarajuće tehnologije i slušnog rešenja rado će vam pomoći naši stručni slušni akustičari.

Zakažite besplatan pregled
Die perfekte Welle

Koje su prednosti slušnog aparata?

 

Bolji kvalitet života

Slušni aparati Vam u život vraćaju zvuke, za koje mislite da su nestali. Možete lakše da pratite razgovore i ponovo živite punim plućima. Propratni efekat zdravog sluha je i psihička kondicija: osobe koje dobro čuju imaju i manji rizik od demencije.

Prednosti:

  • BOLJE RAZUMIJEVANJE GOVORA –  na primjer prilikom razgovora, na telefonu, tokom gledanja televizije itd.
  • BOLJA PERCEPCIJA OKOLINE – na primjer cvrkut ptica ili šum vode ili pljuštanje kiše
  • POVEĆANJE SAMOPOUZDANJA – uz pomoć slušnih aparata opet ćete rado učestvovati u aktivnostima s porodicom i prijateljima
  • NOVI DOŽIVLJAJ OBAVLJANJA RADNIH ZADATAKA – zahvaljujući diskretnom slušnom aparatu ponovno se u potpunosti možete koncentrisati na svoj posao
  • MANJI NAPOR – brojne studije pokazuju da osobe koje dobro čuju duže zadržavaju dobru psihičku i fizičku kondiciju; naime, smanjen sluh je uzrok fizičkog napora, kao i čestih glavobolja, iscrpljenosti i stresa
Slušna rešenja: slušni aparati i zaštita sluha iz Neurotha 8

Zašto biste trebali da kupite slušne aparate u Neuroth-u?

Individualna prilagođenost

Tokom opsežnog savjetovanja slušni akustičar u Neuroth-u utvrđuje vaše individualne potrebe i zajedno s vama pronalazi odgovarajući model slušnog aparata koji se izrađuje po mjeri i individualno prilagođava vašem sluhu.

Najnovija tehnologija

Savremeni slušni aparati se putem Bluetootha mogu povezati s mobilnim telefonom ili televizorom. Aplikacije to čine savršeno jednostavnim. Zahvaljujući stalnim usavršavanjima naši slušni akustičari uvijek su upoznati s novim tehnologijama slušnih aparata.

Neprimjetni i veoma udobni

Današnji slušni aparati su vrlo maleni i gotovo nevidljivi. Uzimanjem otiska uha naši slušni aparati se individualno prilagođavaju vašim slušnim kanalima – kako bi se savršeno postavili u ili na uho.

.

Optimalno pristajanje uhu

Svi ušni umeci koji garantuju optimalno pristajanje vaših slušnih aparata izrađuju se 3D-štampom od materijala koji većina ljudi dobro podnosi. Za posebno osjetljivu kožu i osobe podložne alergijskim reakcijama možemo ih proizvesti i od titanijuma.

Individualna stručna usluga

Sluh je stvar povjerenja. Na putu ka boljem sluhu prati vas Neuroth-ov slušni akustičar koji ostaje i Vaša pouzdana osoba za kontakt po pitanju privikavanja, podešavanja i profesionalnog čišćenja Vaših slušnih aparata. Potrebne popravke obavlja naše vrhunski obučeno stručno osoblje.