Home
Impresum

Impresum

Kontakt

NEUROTH SLUŠNI APARATI d.o.o.
Adresa: Milana Tepića 1, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 51 965 630
E-mail adresa: 78000banjaluka.ba@neuroth.com  internet: www.neuroth.com

Neuroth slušni aparati društvo s ograničenom odgovornošću, Milana Tepića 1, Banja Luka.

Direktor: Anita Arnautović, Željko Tomić

Račun kod Unicredit Banka Banja Luka broj: 551101-1124773567
IBAN: BA395517204802686513 , SWIFT adresa: BLBABA22
Upis kod Okružnog privrednog suda u Banjoj Luci pod br. 057-0-Reg-22-000986
Osnivački kapital: 2.000,00 KM, uplaćen u celosti;
Matični broj: 11011985
JIB:4402537850006

 

Impresum

Sva prava zadržana. Preuzimanje, mijenjanje i čuvanje datoteka sa ove web stranice dozvoljeno je isključivo u privatne svrhe. Za svaku drugu vrstu korišćenja, posebno za postavljanje hiperlinkova odnosno okvira (frame) na ovu web stranicu odnosno dijelove iste, potrebna je prethodna pismena saglasnost preduzeća NEUROTH slušni aparati d.o.o. Svi sadržaji ove web stranice i njeni dijelovi osmišljeni su i nadzirani s najvećom mogućom pažnjom. Svaka odgovornost u pogledu povezanosti s drugim web stranicama, tačnosti i aktuelnosti sadržanih podataka te gubitka podataka ili drugih tehničkih ograničenja, koja se mogu javiti prilikom gledanja ili skidanja podataka s te web stranice, isključena je.

Nazivi za dužnosti i osobe (grupe osoba), koji se upotrebljavaju u reklamnim materijalima preduzeća NEUROTH slušna pomagala d.o.o., smatraju se neutralnima iz stilskih razloga.

 

Copyright

Cjelokupni sadržaj ove web-lokacije zaštićen je autorskim pravima. Zadržana su sva prava, takođe pravo doštampavanja, prevoda i umnožavanja sadržaja ili dijelova sadržaja. Obrada, izmjene, reprodukovanje, spajanje ili transfer sadržaja Internet stranice dopušteno je samo uz izričito pismeno odobrenje društva NEUROTH slušni aparati d.o.o.

 

Odricanje od odgovornosti
Svi sadržaji web stranice i njenih dijelova stvoreni su i nadgledani s najvećom pažnjom. Uprkos pažljivom izboru i redovnoj kontroli, Neuroth slušniaparati d.o.o.  ne preuzima odgovornost za sadržaj, tačnost i pravovremenost povezanih spoljnih web stranica, koliko je to legalno dopušteno. Osim toga, svaka odgovornost za gubitke podataka ili drugih tehničkih oštećenja koja mogu nastati prilikom pregledanja ili preuzimanja podataka s ove web stranice isključena je u onoj mjeri u kojoj je to zakonom dopušteno.

 

Obavještenje o Pravilima o zaštiti podataka

Da li želite da primate aktuelne informacije i ponude od Neuroth-a? Ukoliko želite, prihvatite naše obavještenje o zaštiti podataka​.

 

Podešavanja privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće. Neki od njih su potrebni iz tehničkih razloga, dok drugi služe za poboljšanje web stranice i Vašeg korisničkog iskustva. Pored toga koristimo Google i Facebook usluge u svrhu analize i reklame. Klikom na “Slažem se” izjavljujete da prihvatate upotrebu ovih kolačića i Google i Facebook usluga. Ovdje možete odbiti davanje svoje dozvole. Detaljnije informacije o zaštiti ličnih podataka možete pronaći u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.Za navedenu svrhu će Vaši podaci biti prenijeti i sačuvani od strane naših partnera u Sjedinjenim Državama. S partnerima smo sklopili potrebne standardne ugovorne klauzule u skladu s GDPR-om kako bismo garantovali zaštitu Vaših podataka. Budući da je riječ o trećoj zemlji koja nema adekvatan nivo zaštite podataka, i dalje postoji rizik zaštite Vaših podataka“