Home
Zaštita sluha iz Neurotha
Zaštita sluha u industriji i preduzećima

Zaštita sluha u industriji i preduzećima

Savršeno zaštićeni tokom dana

Na mnogim radnim mjestima buka je dio profesionalne svakodnevice. Rješenja za zaštitu sluha iz Neurotha, posebno razvijena za industriju i privredu, individualno se prilagođavaju vašim ušima i zahtjevima profesije. Naši stručnjaci će vas rado posavjetovati o širokoj paleti naših servisnih usluga.

Kontaktirajte nas
Die perfekte Welle

Najvažnija svojstva

Počevši od 85 decibela kontinuiranog opterećenja pri radu pa naviše, nošenje zaštite sluha je obavezno. Zaštita sluha iz Neurotha izrađena po mjeri savršeno naliježe u uvo, a zahvaljujući materijalu koji ne nadražuje kožu može se udobno nositi i tokom dužeg vremenskog perioda.

Opasne frekvencije se optimalno filtriraju, dok se govor i signali mogu i dalje percipirati. Osim toga, ovakva zaštita je i izuzetno isplativa zbog mogućnosti korištenja tokom više godina.

Naši proizvodi

Soundsaver

Soundsaver

Ova zaštita sluha, koja se može koristiti u industriji i privredi, izrađuje se po mjeri od mekanog silikonskog materijala, i posebno je prijatna za nošenje – bez osjećaja pritiskanja. Visokokvalitetni filter osigurava potrebno smanjenje buke, dok govor i signali ostaju čujni.

Soundsaver X

Soundsaver X

„Soundsaver X“ je individualno prilagođena zaštita sluha od metaakrilne smole. Visokokvalitetni filter garantuje stalnu ventilaciju, osigurava ujednačavanje pritiska i naročito prijatan osjećaj pri nošenju.

Naše usluge

Usluge na licu mjesta

Od otiska uha do obuke, naši stručnjaci će se rado pobrinuti za vas direktno na vašoj lokaciji.

Funkcionalno ispitivanje

Vrijednosti prigušenja se prije upotrebe zaštite sluha precizno provjeravaju i dokumentuju.

Sveobuhvatna usluha

Uključene su brojne dodatne usluge, kao što su na primjer godišnje kontrole, čišćenja itd.

Da li je u vašem preduzeću potrebna zaštita sluha?

Naši iskusni saradnici u svako doba su vam na raspolaganju za sva pitanja i rado će doći direktno do vas u preduzeće. Jednostavno dogovorite neobavezujući savjetodavni termin!

Kontaktirajte nas