Home
Isprobajte besplatno slušne aparate

Isprobajte
besplatno

slušne aparate

Testirajte najnovije modele bez obaveza

Bilo da je postavljen diskretno iza uha ili dobro sakriven u ušnom kanalu, sa Neuroth-om možete testirati svaki slušni aparat kod kuće, 14 dana, besplatno i bez obaveza – takođe i različite modele radi poređenja.

Zakažite termin

Testirajte na miru kod kuće

Da biste u potpunosti mogli da uživate u životu sa slušnim aparatima, važno je da oni budu prilagođeni Vašim ličnim potrebama. Profesionalni slušni akustičar u Neurothu prilagođava slušne aparate upravo vašim svakodnevnim potrebama. Zatim možete ponijeti slušne aparate sa sobom Vašoj kući i isprobati ih besplatno 14 dana, u vama poznatom okruženju. Tako možete na miru da testirate kako doživljavate svoj svakodnevni život sa slušnim aparatima. Saznaćete da li rješenje za sluh ispunjava Vaše zahtjeve, samo ukoliko ga nosite često i duže vrijeme. Da bi bolji sluh doveo do boljeg razumijevanja, uhu je potrebno strpljenje i vježba.

Zadovoljni smo samo kada ste i Vi zadovoljni!

Tokom početne faze prilagođavanja, važno je da obratite pažnju na svoje utiske i date povratne informacije Vašem slušnom akustičaru. On može da podesi podešavanja na slušnom aparatu kako bi Vam pomogao da brže steknete bolji slušni doživljaj. Takođe je važno da slušni aparat dobro stoji i da ne pritiska. Ponekad, uprkos dobrim podešavanjima, jedno slušno rješenje možda i nije najbolje za Vas iz raznoraznih razloga. U ovom slučaju, nudimo Vam da isprobate druge modele slušnih aparata besplatno.

Da li biste željeli
da besplatno isprobate slušne aparate?

 

Kontaktirajte nas!

Slušni akustičari u Neurothu su Vaše prve kontakt osobe kada je u pitanju bolji sluh. Jednostavno zakažite termin u Neuroth slušnom centru u Vašoj blizini.

Zakažite termin