Home
Slušni aparati
Kupovina slušnih aparata

Bolji sluh je svima dostupan

Dobar sluh ne treba da bude pitanje cijene

Mnogi ne znaju da dobar sluh ne mora biti skup. Kupovina je moguća uz odloženo plaćanje do čak 48 mjesečnih rata!

Potrebe za slušnim aparatima su individualne i vrlo različite, baš kao i naša ponuda – od povoljnog osnovnog modela do vrhunskog slušnog aparata – bolji sluh je za svakoga dostižan. Informišite se bez obaveze u Neuroth slušnom centru u svojoj blizini.

Zakažite termin

Da li zdravstveno osiguranje plaća moje slušne aparate?

Svako ko želi da ponovo dobro čuje dobija podršku. Ljekarski recept od Vašeg ORL ljekara je preduslov za nabavku slušnih aparata uz subvenciju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (FZO/ZZO). Uz FZO/ZZO nalog, slušni aparati iz Neurotha dostupni su sa ili bez doplate.

Stepen oštećenja sluha određuje koliki će iznos troškova za vaše slušne aparate pokriti FZO/ZZO.

Die perfekte Welle

Slušni aparati uz FZO/ZZO nalog
– bolji sluh je svima dostupan

 

Pravo na slušni aparat uz subvenciju FZO/ZZO imaju osiguranici FZO/ZZO po uslovima propisanim Pravilnikom za nabavku medicinskih pomagala FZO/ZZO.

 

U Neuroth slušnim centrima možete nabaviti slušni aparat po cijeni od 0 KM – osnovni model, bez doplate uz FZO/ZZO doznaku ili se možete odlučiti za kupovinu naprednijih vrhunskih slušnih aparata uz doplatu razlike u cijeni na iznos koji daje RFZO. Slušne aparate možete kupiti i bez doznake FZO/ZZO.

Papirologija? Mi ćemo se pobrinuti za to!

Naša Neuroth usluga za vas: ne morate da brinete ni o čemu kada kupujete svoj slušni aparat. Mi vodimo računa o direktnom obračunu kod zdravstvenog osiguranja, subvencija se odbija direktno od vašeg računa. Naši slušni akustičari će vas rado posavjetovati o svim pitanjima u vezi sluha, slušnih aparata i procedure za ostvarivanje prava na FZO/ZZO subvenciju.

Pronadjite Neuroth slušni centar