Home
Individualno savjetovanje u slušnom centru

Individualno savjetovanje u slušnom centru

Savjetovanje o sluhu, analiza sluha i odabir slušnog pomagala

Sluh je stvar povjerenja i nešto vrlo lično zbog čega je kod donošenja odluka u vezi sa slušnim aparatom vrlo važno stručno i detaljno savjetovanje. Vaš slušni akustičar pretvoriće se u uho i sa vama pronaći savršeno rješenje za Vaš problem, nezavisno od toga želite li da obavite slušni test, imate li pitanja o slušnim aparatima ili želite da se informišete individualnim zaštitama sluha.

Zakažite termin savjetovanja

Uz pomoć slušnog akustičara do novog doživljaja sluha

Individualno savjetovanje i slušni test

Tokom prvog razgovora naš slušni akustičar će sa Vama razgovarati o trenutnom stanju Vašeg sluha,  Vašim ličnim potrebama i željama te će u saradnji sa Vama kreirati Vaš detaljan slušni profil. U okviru analize sluha sprovodi se i besplatan profesionalni slušni test i test govora. Na bazi rezultata slušnog testa akustičar pronalazi najbolji slušni aparat za Vas.

Individualno savetovanje u slušnom centru 4
Individualno savetovanje u slušnom centru

Prilagođavanje slušnog aparata

Čim se odlučite za slušni aparat, uzećemo otisak Vaših ušiju i na osnovu toga individualno napraviti slušni aparat. To je važno kako bi on savršeno nalegao u uho i bio udoban za nošenje. Kada ste pronašli odgovarajući slušni aparat, malo-pomalo slijedi fino prilagođavanje.

Privikavanje i „bolji život“

Nakon što su slušni aparati prilagođeni Vašim slušnim potrebama, važno je nositi ih što je češće moguće. Uspjeh u slušanju nastaje korak po korak. Faza prilagođavanja može zahtjevati više vremena jer se mozak ponovno mora prilagoditi svim zvukovima. U tom periodu Vaš slušni akustičar je vodič putovanja i prva osoba za kontakt kad vas „uho žulja“. Nakon tog perioda on Vam i dalje ostaje na raspolaganju, kao pouzdana i stručna osoba za kontakt.

Individualno savetovanje u slušnom centru 3

Zakažite termin savjetovanja

Želite savjetovanje o sluhu? Razgovarajte s našim stručnjacima za sluh o svojoj situaciji i željama. Dogovorite odmah neobavezujući besplatni termin u Neuroth-ovom slušnom centru.

Zakažite termin