Home
Individualno savjetovanje u slušnom centru

Individualno

savjetovanje u slušnom centru

Savjetovanje o sluhu, analiza sluha i odabir slušnog pomagala

Sluh je stvar povjerenja i nešto vrlo lično, zbog čega je kod donošenja odluka u vezi sa slušnim aparatom vrlo važno stručno i detaljno savjetovanje. Vaš slušni akustičar pretvoriće se u uho i s vama pronaći savršeno rješenje za vaš problem, nezavisno od toga želite li da obavite slušni test, imate li pitanja o slušnim aparatima ili želite da se informišete o individualnim zaštitama sluha.

Zakažite termin savjetovanja

Uz pomoć slušnog akustičara do novog doživljaja sluha

Individualno savjetovanje i slušni test

Tokom prvog razgovora naš slušni akustičar će sa vama razgovarati o trenutnom stanju vašeg sluha, vašim ličnim potrebama i željama te će u saradnji sa vama kreirati vaš detaljan slušni profil. U okviru analize sluha sprovodi se i besplatan profesionalni slušni test i test govora. Na bazi rezultata slušnog testa akustičar pronalazi najbolji slušni aparat za vas.

Žena na testu sluha na Neuroth institutu
Stručnjak za slušne aparate pregledava uho prije uzimanja otiska slušnog aparata

Prilagođavanje slušnog aparata

Čim se odlučite za slušni aparat, uzećemo otisak vaših ušiju i na osnovu toga individualno napraviti slušni aparat. To je važno kako bi on savršeno nalijegao u uho i bio udoban za nošenje. Kada ste pronašli odgovarajući slušni aparat, malo-pomalo slijedi fino prilagođavanje.

Privikavanje i „bolji život“

Nakon što su slušni aparati prilagođeni vašim slušnim potrebama, važno je nositi ih što je češće moguće. Uspjeh u slušanju nastaje korak po korak. Faza prilagođavanja može zahtijevati više vremena jer se mozak ponovno mora prilagoditi svim zvukovima. U tom periodu vaš slušni akustičar je vodič putovanja i prva osoba za kontakt kad vas „uho žulja“. Nakon tog perioda on vam i dalje ostaje na raspolaganju, kao pouzdana i stručna osoba za kontakt.

Zakažite termin savjetovanja

Želite savjetovanje o sluhu? Razgovarajte s našim stručnjacima za sluh o svojoj situaciji i željama. Dogovorite odmah neobavezujući besplatni termin u Neuroth-ovom slušnom centru.

Zakažite termin