Home
Individualno savjetovanje u slušnom centru

Individualno

savjetovanje u slušnom centru

Savjetovanje o sluhu, analiza sluha i odabir slušnog pomagala

Sluh je stvar povjerenja i nešto vrlo lično, zbog čega je kod donošenja odluka u vezi sa slušnim aparatom vrlo važno stručno i detaljno savjetovanje. Vaš slušni akustičar pretvoriće se u uho i s vama pronaći savršeno rješenje za vaš problem, nezavisno od toga želite li da obavite slušni test, imate li pitanja o slušnim aparatima ili želite da se informišete o individualnim zaštitama sluha.

Zakažite termin savjetovanja

Uz pomoć slušnog akustičara do novog doživljaja sluha

Individualno savjetovanje i slušni test

Tokom prvog razgovora naš slušni akustičar će sa vama razgovarati o trenutnom stanju vašeg sluha, vašim ličnim potrebama i željama te će u saradnji sa vama kreirati vaš detaljan slušni profil. U okviru analize sluha sprovodi se i besplatan profesionalni slušni test i test govora. Na bazi rezultata slušnog testa akustičar pronalazi najbolji slušni aparat za vas.

Žena na testu sluha na Neuroth institutu
Individualno savjetovanje u slušnom centru

Prilagođavanje slušnog aparata

Čim se odlučite za slušni aparat, uzećemo otisak vaših ušiju i na osnovu toga individualno napraviti slušni aparat. To je važno kako bi on savršeno nalijegao u uho i bio udoban za nošenje. Kada ste pronašli odgovarajući slušni aparat, malo-pomalo slijedi fino prilagođavanje.

Privikavanje i „bolji život“

Nakon što su slušni aparati prilagođeni vašim slušnim potrebama, važno je nositi ih što je češće moguće. Uspjeh u slušanju nastaje korak po korak. Faza prilagođavanja može zahtijevati više vremena jer se mozak ponovno mora prilagoditi svim zvukovima. U tom periodu vaš slušni akustičar je vodič putovanja i prva osoba za kontakt kad vas „uho žulja“. Nakon tog perioda on vam i dalje ostaje na raspolaganju, kao pouzdana i stručna osoba za kontakt.

Individualno savjetovanje u slušnom centru

Zakažite termin savjetovanja

Želite savjetovanje o sluhu? Razgovarajte s našim stručnjacima za sluh o svojoj situaciji i željama. Dogovorite odmah neobavezujući besplatni termin u Neuroth-ovom slušnom centru.

Zakažite termin