Home
Zaštita sluha iz Neurotha
Zaštita sluha za lov i slobodno vrjeme

Zaštita sluha za lovce i slobodno vrjeme

Najveća efikasnost zahvaljujući savršenoj zaštiti sluha

Bilo da putujete motorom ili se možda u slobodno vrijeme bavite lovom – sport i ostale aktivnosti napolju često mogu postati glasne. Adekvatnom zaštitom sluha, koja na primjer filtrira zvuk vjetra, možete se u potpunosti posvetiti svojoj strasti.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Univerzalna zaštita sluha i filteri

EARWEAR Comfort

COMFORT

„CONFORT“ izrađuje se od mekog silikona i individualno se prilagođava vašim slušnim kanalima. Zaštita sluha ima zamjenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Comfort X

COMFORT X

„COMFORT X“ izrađuje se od tvrdog akrilata. Zaštita sluha se individualno prilagođava, ima zamjenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Intro Line

INTRO

„INTRO“ se može odmah koristiti bez individualnog prilagođavanja i zato predstavlja početni model među rješenjima za zaštitu sluha. Izrađuje se od mekog silikona i ima zamjenski filter.

Zaštita sluha Titan

TITAN

Ova zaštita sluha od titanijuma individualno se prilagođava i ima zamjenski filter, a posebno je pogodna za osobe sklone alergijama i osobe sa osjetljivom kožom. Prednost: njen vijek trajanja je veoma dug.

Kako doći do zaštite sluha?

Naši iskusni slušni akustičari rado će vam pomoći u ispravnom odabiru vaše lične zaštite sluha, koja se pomoću inovativnog 3D-štampe i najfinijeg ručnog rada izrađuje za vas po meri. Potražite savet u nekom od Neurothovih slušnih centara.

Zakažite termin