Čišćenje i njega slušnih aparata

Optimalna njega za bolji sluh

Slušni aparati su otporni, ali ne i neuništivi. Tokom svakodnevne upotrebe u slušnom aparatu se nakupljaju nečistoće i bakterije. Cerumen (ušni vosak) takođe može dovesti do začepljenja slušnog aparata i zbog toga lošijeg sluha. Svakodnevnim čišćenjem i njegom slušnog aparata ne sprječavaju se samo iritacije kože, već se i produžava životni vijek slušnog aparata.

Die perfekte Welle

Jednostavno čišćenje slušnih aparata

Neurothov suhi sušač

Neurothov suvi sušač PerfectDry UV360

Vlaga i nečistoće mogu štetiti vašim slušnim aparatima. Neurothov suhi sušač PerfectDry UV360 suši slušne aparate cirkulišućim toplim vazduhom. UV-C svjetlošću uklanja 99,9 % svih klica, bakterija i gljivica – i to u potpunosti bez hemijskih dodataka. Suhi sušač je pogodan za sve tipove slušnih aparata, a preporučujemo i njegovu upotrebu za odlaganje slušnih aparata noću. Isprobajte jednostavno u Neuroth slušnom centru.

„Clean and Care“ – Neurothova linija za njegu

„Clean and Care“ – Neurothova linija za negu „Clean and Care“ – Neurothova linija za negu

Sprej za čišćenje slušnih aparata „Clean and Care“ djeluje antibakterijski i s površina uklanja nečistoće. Za putovanja preporučujemo antibakterijske maramice za čišćenje slušnih aparata koje su pojedinačno zapakovane i time idealne za nošenje u torbi ili koferu.

Pronađite slušni centar