Home
Magazin
Pametni slušni aparati iz Neurotha

Blog

Pametni slušni
aparati
iz Neurotha

07.03.2022

Iskusite visoku tehnologiju za svoje uši

Moderni slušni aparati impresioniraju svojom inovativnom tehnologijom i diskretnim dizajnom. Oni ne samo što obezbjeđuju najbolje razumijevanje govora, već vas i podržavaju u svakodnevnom životu zahvaljujući naprednim funkcijama.

Dozvolite našim stručnjacima za slušne aparate da Vas posavjetuju, lično doživite prednosti života uz slušne aparate.

Online ugovaranje termina

Moderni slušni aparati ne samo da obezbjeđuju bolji sluh, već Vam olakšavaju i svakodnevni život:

 

TELEFONIRANJE – kompletno bez tehničkih pomagala
STRIMOVANJE MUZIKE / PODCAST  – sa najboljim kvalitetom zvuka
UŽIVANJE U RAZGOVORIMA – takođe i u bučnom okruženju
UDOBNO SMANJENJE POZADINSKE BUKE – i koncentrisanje na ono što je vama najvažnije

 

Saznajte više o prednostima

Registrujte se sada i besplatno testirajte slušne aparate bez obaveza! Upoznajte prednosti naših najnovijih slušnih rešenja! Uvjerite se, isprobajte najsavremenije slušne aparata besplatno tokom perioda probnog nošenja od 14 dana u vašem okruženju i lično iskusite šta znači „Bolje čuti, bolje živjeti“.

Rezervišite termin sada

Uživajte u svakodnevnom životu:

Stabilna Bluetooth konekcija

Današnji slušni aparati imaju stabilnu Bluetooth konekciju i tako donose sa sobom nove mogućnosti. Neki slušni aparati mogu se čak povezati na dva uređaja istovremeno (npr. pametni telefon i laptop). Na primjer, možete da strimujete svoju omiljenu seriju preko TV-a ili laptopa, a da pritom ne propuštate nijedan signal sa svog pametnog telefona.


Bolje razumijevanje jezika

Savremeni slušni sistemi prepoznaju kada ste usred razgovora, pa automatski povećavaju fokus na razgovor i smanjuju pozadinsku buku – čak i u veoma bučnim okruženjima.


Individualna kontrola preko aplikacije

Pomoću mobilne aplikacije za slušni aparat možete da personalizujete svoju slušnu situaciju u realnom vremenu. U bilo kom trenutku možete podesiti željeni nivo potiskivanja pozadinskih zvukova.


Telefonirajte dodirom prsta

Još konformnije od pritiskanja dugmeta? Lako odgovarajte na dolazne pozive laganim dvostrukim dodirom na uho. Vaši slušni aparati će Vam takođe unaprijed reći ko Vas zove


Udobno i pametno

Takođe možete lako da kontrolišete muziku, podkastove ili glasovnog asistenta dodirom na uho.


Prirodan zvuk:

Svjež, prirodan zvuk Vam omogućava da ponovo uživate u cvrkutu ptica ili u dobovanju kapi kiše po prozoru. Današnji slušni aparati prepoznaju milione zvučnih scena kako bi Vam svaki zvuk donijeli sa detaljima i jasnoćom. Na taj način se sve više približavaju prirodnim zvucima.

Zainteresovani ste?

Zakažite termin u vama najbližem Neuroth slušnom centru i potražite savjet. U neobavezujućoj konsultaciji, Vaš Neuroth stručnjak za slušne aparate će Vas informisati o najnovijim trendovima i prilagoditi slušni sistem Vašim individualnim potrebama – uključujući besplatno probno nošenje aparata u periodu od 14 dana.

Zakažite termin i testirajte

Moglo bi Vas zanimati:

Savjeti i iskustva korisnika

Koliko glasno
je preglasno?

Stalno smo okruženi pozadinskom bukom – kako nastaje buka, kakve efekte ima na tijelo i um i kako se suprotstaviti velikoj jačini zvuka?

Pročitajte više

Sluh i tehnologija

Kako poboljšati
zdravlje uha i smanjiti
rizik gubitka sluha 

Svjetski dan uha i sluha podsjeća nas koliko je zdravlje uha važno, ali i uči kako prevenirati gubitak sluha koji je važan za kvalitet života.

Pročitajte više