Home
Magazin
Bolji sluh iz Neurotha u Tuzli

Blog

Bolji sluh

iz Neurotha

u Tuzli

11.10.2023

Danas je u Tuzli otvoren Neuroth slušni centar na adresi 1. tuzlanske brigade 9, sa kojim nastavljamo širenje u Bosni i Hercegovini. Bolji sluh iz Neurotha sada je dostupan stanovnicima Tuzle i okoline, po istom standardu kao u Beču, Ženevi, Gracu… U ponudi su najnoviji slušni aparati dostupni na tržištu koji se uz besplatnu provjeru sluha mogu besplatno isprobati do 14 dana.

Našu ekspanziju na teritoriju Bosne i Hercegovine dodatno je osnažila nedavna akvizicija firme Plus – druge po veličini slušne kuće na BIH tržištu. Zahvaljujući tome adresa dobrog sluha u Tuzli i dalje ostaje nepromjenjena: 1. tuzlanske brigade 9, gdje se od danas nalazi Neuroth slušni centar. Izuzetno smo sretni što integracija preuzete kompanije Plus teče jako dobro i što su Neuroth i Plus postali jedna velika porodica. Postojeće klijente Plusa i sve novozainteresovane, na poznatoj lokaciji ali u redizaniranom prostoru opremljenom po Neuroth standardima dočekat će poznato lice akustičarke Sunite Ivojević Živčić, koja je kao i sve kolege iz Plusa sada član Neuroth tima.

“Naša sveobuhvatna usluga najviših standarda čini Neuroth jedinstvenim i prepoznatljivim u Evropi. Po kvalitetu opreme i najnovijoj tehnologiji slušni centar u Tuzli identičan je sa ostalih 270 Neuroth centara za sluh širom Evrope. U BIH planiramo otvaranje još 3 nova slušna centra u narednoj poslovnoj godini. Zahvalan sam cijelom timu Neuroth jugoistočna Evropa te preduzeću Plus na sjajnoj saradnji i svom trudu i zalaganju da se naši planovi ujedine i ostvare“, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za Jugoistočnu Evropu.

Drago mi je da danas otvaramo 5. po redu slušni centar u Bosni i Hercegovini, nakon Sarajeva, Banja Luke, Mostara i Bijeljine. Ovdje se, u sklopu složene procedure ispitivanja sluha, uz tonsku audiometriju izvodi i govorna audiometrija u slobodnom polju, što je jedinstvena usluga ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u cijelom regionu. Već od sutra, otvoreni smo za besplatne testove sluha i besplatne probe slušnih aparata. Bolji sluh nije luksuz, već normalnost i nužnost koja bi trebala biti dostupna svima – zato smo obezbijedili Neuroth finansiranje – plaćanje do 48 mjesečnih rata“, ističe Anita Arnautović, direktorica Neurotha Bosna i Hercegovina.

Provjere sluha obavljaju profesionalni akustičari u posebno dizajniranim zvučno izoliranim kabinama uz korištenje audiometara najnovije generacije. Nakon testiranja, slušne aparate prilagođavamo uhu korisnika i dajemo na besplatno probno nošenje do 14 dana. Garancija do dvije godine, redovno održavanje i servis su obezbijeđeni.

Dobar sluh ne bi trebao biti pitanje cijene, zato u Neurothu nudimo modele slušnih aparata u različitim cjenovnim kategorijama – za svaki džep, uz fleksibilne uslove kupovine na do 48 mjesečnih rata sa ili bez doplate uz FZO/ZZO nalog.

Svi koji žele provjeriti svoj sluh mogu zakazati besplatan test sluha na telefon 035 257 200 ili online.

Moglo bi Vas zanimati:

Akcije i događaji

Bolji sluh

iz Neurotha stigao

u Unsko-sanski kanton!

Danas je u Bihaću otvoren novi centar za sluh. Tako je bolji sluh sada dostupan stanovnicima Unsko-sanskog kantona po istom standardu kao u Beču, Ženevi, Gracu… Uz besplatnu provjeru sluha i besplatnu probu prilagođenih slušnih aparata, u ponudi su najnoviji slušni aparati dostupni na tržištu.

 

Pročitajte više

Akcije i događaji

Slušni aparati

iz Neurotha

sada

i u Bijeljini

Danas je u Bijeljini otvoren novi centar za sluh, čime nastavljamo ekspanziju u Bosni i Hercegovini. Bolji sluh iz Neurotha sada je dostupan stanovnicima Bijeljine i Semberije, po istom standardu kao u Beču, Ženevi, Gracu… Nudimo najnovije slušne aparate dostupne na tržištu sa besplatnim testom sluha i besplatnom probom aparata za sve one koji žele bolji sluh.

 

Pročitajte više