Home
Zaštita sluha iz Neurotha
Zaštita sluha za decu

Zaštita sluha za decu

Velika zaštita za malene uši

Dobar sluh je važan preduslov za razvoj deteta. Zato je optimalna zaštita ušiju za decu vrlo važna od samog početka – ne samo u bučnim svakodnevnim situacijama, nego na primer i prilikom plivanja. Naši posebno obučeni dečji akustičari rado će vam pružiti potrebne informacije.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Prevencija upala uha

Brčkanje u vodi i plivanje veoma su zabavni za većinu dece. Međutim, ako voda pri tome trajno prodre duboko u uvo, posledice mogu biti bolovi u uhu i upale. Koža u slušnim kanalima, koji su kod dece vrlo uski, omekša, stvarajući savršenu hranljivu podlogu za bakterije. U tom slučaju pomaže odgovarajuća zaštita sluha.

Izbjegavanje previše buke u svakodnevici

Bilo na igralištu, u dečijem vrtiću ili u školi, previše buke može brzo naškoditi ušima i može imati dugoročne posedice po zdravlje dece. Zato je još važnije zaštititi dečije uši u prebučnom okruženju na najbolji mogući način.

Naši proizvodi

Neuroth Earwear swim

Swim

Ova posebna zaštita kod plivanja izrađena je od mekog silikona koji ne nadražuje kožu, a potpuno zatvara uši, tako da voda ne prodire u slušne kanale. Može se individualno prilagoditi, što je čini savršeno prikladnom za osetljive dečije uši, a pomaže i u prevenciji upala uha.

Zaštita od buke

Zaštitne slušalice

Kako bi se dečije uši na najbolji mogući način zaštitile u bučnom okruženju, kao što su zabave ili koncerti, preporučuju se zaštitne slušalice koje potpuno prekrivaju uši. One se mogu optimalno prilagoditi bilo kojoj veličini glave, a mekano su postavljene, tako da ni duže nošenje nije problem.

Koja je zaštita sluha odgovarajuća za vaše dete?

 

Bilo za kupanje ili za bučne priredbe, naši iskusni slušni akustičari pronaći će zajedno s vama odgovarajuće rešenje za zaštitu sluha vašeg deteta (unučeta). Samo zakažite savetodavni termin.

Zakažite termin