Kanalni slušni aparati

 

Dobri za sluh, a skoro nevidljivi

Kanalni slušni aparati veoma su mali i diskretni. Izrađuju se individualno i nose se direktno u uhu zbog čega nisu smetnja ni prilikom nošenja naočara. Naši slušni akustičari će vam rado to dodatno objasniti.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Najvažnije karakteristike slušnih aparata koji se nose u uhu

Kanalni slušni aparati osvajaju prije svega dizajnom. Veoma su mali, a i neprimjetni jer su izrađeni u boji kože. Sva elektronika se nalazi u ušnom umetku. Smještanje slušnog aparata direktno u uho omogućava gotovo prirodno prihvatanje zvuka.

Individualno i udobno

Budući da su individualno prilagođeni slušnom kanalu, kanalni slušni aparati su vrlo udobni za nošenje. Po pravilu se upotrebljavaju kod slabijeg ili srednjeg gubitka sluha.

Najmanji: CIC i IIC

Aparati „Complete in Canal“ – (CIC – na srpskom: „u potpunosti u slušnom kanalu“) i aparati „Invisible in Canal“ (IIC – na srpskom: „nevidljivi u slušnom kanalu“) su najmanji slušni aparati. Ovi maleni slušni aparati u potpunosti nestaju u slušnom kanalu i zbog toga su još neprimjetniji od uobičajenih kanalnih slušnih aparata.

Zanima vas određeni slušni aparat?

Bilo da je diskretno smješten iza uha ili dobro skriven u slušnom kanalu, Neuroth nudi širok izbor modela i funkcija. Naš slušni akustičar rado će vas posavjetovati.

Zakažite termin

Neobavezujuće savjetovanje

Kako pronaći odgovarajući slušni aparat?

Pri odabiru slušnog aparata treba uzeti u obzir brojne kriterijume kao što su individualne potrebe, anatomija slušnih kanala, stepen gubitka sluha, kao i rukovanje i njega.

Naši slušni akustičari s dugogodišnjim iskustvom su vam na raspolaganju i rado će vas savjetovati. Prilikom neobavezujućeg savjetovanja u našem slušnom centru razgovaraćete sa slušnim akustičarem o stanju svog sluha i zajedno s njim napraviti detaljan slušni profil.