Home
Otkrijte vašu MOĆ SLUHA

Želite

bolje čuti?

Mi to možemo.

Naše osjetilo sluha povezuje nas sa okolinom na vrlo poseban način. Od pjesme na radiju se naježimo, tišina u šumi nas opušta, dok nas kola hitne pomoći upozoravaju svojom sirenom. Ako se ta veza putem sluha izgubi, to ograničava svako naše kretanje i naše svakodnevno sudjelovanje u životu. Upravo zbog toga je posebno važno brinuti o sluhu i dobiti podršku kada je to potrebno: Pronađimo zajedno vašu vlastitu moć sluha.

Kako se provodi savjetovanje

Kako se provodi savjetovanje?

U prvom besplatnom terminu savjetovanja sa slušnim akustičarima iz Neurotha utvrdit će se prije svega vaša individualna slušna situacija i zahtjevi te želje vezane uz slušna rješenja. U okviru ove analize sluha provodi se besplatno profesionalno mjerenje sluha i razumijevanja govora. Na temelju toga izrađuje se vaš slušni profil pomoću kojega slušni akustičar može pronaći optimalnu podršku za vaše uši.

Otkrijte vašu moć sluha korak po korak

1. Dogovor termina

U Neurothu put do moći sluha posve je lagan i jednostavan. Najprije dogovorite online ili putem telefona besplatni termin za savjetovanje u najbližem vam slušnom centru.

Savjetovanje u slušnom centru
2. Test sluha i osobno savjetovanje

Prilikom prvog susreta u slušnom centru, slušni akustičari iz Neurotah provode detaljnu audiometriju, odnosno ispitivanje sluha, kako bi se na temelju dobivenih mjerenja moglo utvrditi koji je tip gubitka sluha posrijedi. Jedino tako slušni akustičar može dati najbolji savjet u vezi odabira slušnog aparata i prilagodbe na njih. U tom se terminu takođe uzima i individualni otisak uha. Ovisno o tome jeste li se odlučili za kanalni slušni aparat (cijeli aparatić smješten je u uhu) ili zaušni, prema otisku se izrađuje individualni slušni umetak ili cijeli aparat.

Savjetovanje u slušnom centru
3. Besplatno testiranje već prilagođenih slušnih aparata

Sada počinje faza testiranja u kojoj možete isprobati ispunjavaju li slušni aparati vaše potrebe. Vaš slušni akustičar je spreman poslušati sve vaše izazove tokom razdoblja probnog nošenja i prilagodbe i sva pitanja koja se pojave. Ukoliko to probno vrijeme dobro prođe, slijedi na kraju završno podešavanje. Uostalom: Sve naše slušne aparate možete probno nositi besplatno do 14 dana!

Savjetovanje u Neurothu
4. Privikavanje i svakodnevni život s rješenjem za sluh

Redovito nošenje slušnih aparata važno je zbog brže prilagodbe na život s njima. Privikavanje na slušanje pomoću slušnih aparata nije uvijek jednostavno i ne ostvaruje se preko noći, ali redovite kontrole, nošenje i savjetovanje sa slušnim akustičarom donijet će vam najbolje rezultate.

Savjetovanje u Neurothu
5. Kontrola i naknadna njega

Ako ste našli odgovarajuća slušna pomagala te ako su oni optimalno i individualno prilagođeni, ostaje još samo jedno: dogovor termina za kontrolu nakon mjesec dana. Na taj način osiguravamo da se dobro snalazite sa slušnim aparatima i otkrivamo jesu li potrebne daljnje prilagodbe. Uživajte u svom životu uz maksimalnu moć sluha.

Ja sam super zadovoljan aparatom koji sam kupio u Neurothu. Uljepšali ste mi život! Ja kada odem u društvo sada mogu da razgovaram sa ljudima, a ne da šutim.
Sada ponovo čujem poj ptičica, proljeće kako pjeva i sve ljude oko sebe i opet sasvim normalno komuniciram! Iako sam po prirodi nepovjerljiva osoba, ekipa iz Neurotha uspjela je da me nagovori na život sa slušnim aparatima, za moje dobro! Hvala Vam sjajna ekipo!